کربنات پتاسیم طبیعی است؟
کربنات پتاسیم طبیعی است؟
برچسب ها: مواد تشکیل دهنده
آیا کربنات پتاسیم طبیعی است؟
عناصر. متخصصان مواد تشکیل دهنده ، دانشمندان مواد غذایی و شیمی دان مواد مورد بررسی را که اخیراً در فضای محصولات طبیعی خشمگین شده اند ، بررسی می کنند.
کربنات پتاسیم چیست؟
کانتا شلکه ، دانشمند علوم دکترا ، می گوید ، این پودر سفید (که بعضا خاکستر مروارید نامیده می شود) به عنوان یکی از اجزای اصلی پتاس نمک استخراج شده ، برای قرن ها با گرم کردن پتاس در کوره بدست می آمد. امروزه با قرار دادن ماده شیمیایی کلرید پتاسیم به یک جریان الکتریکی به صورت مصنوعی ساخته می شود.
کربنات پتاسیم برای چه استفاده می شود؟
قبل از ظهور بکینگ پودر از آن به عنوان عامل فرایند استفاده می کردند (نان شیرینی زنجفیلی آلمانی هنوز با آن درست می شود). و مدتهاست که برای نرم کردن آب سخت استفاده می شود. امروزه از آن برای کاهش اسیدیته در شراب و جمع شدن فیله ماهی و جلوگیری از تغییر رنگ آنها استفاده می شود. این یک کمک مهم برای پردازش در تولید کاکائو قلیایی ، هلندی ، غنی سازی رنگ و عطر و طعم ، کاهش طعم تلخ ، کاهش محتوای چربی و ایجاد مخلوط خوب در مایعات است. شلکه می گوید: "دلیل اصلی استفاده از آن ، استفاده از کاکائو در محصول بود. این روشی برای صرفه جویی در دستور تهیه کیک و کلوچه بود. "
نگرانی های کربنات پتاسیم
در سال 2010 ، مصرف کنندگان با استناد به اینکه این شرکت با وجود بستن کاکائو که با کربنات پتاسیم قلیایی شده و "یک ماده مصنوعی ساخته شده توسط انسان" است ، مصرف کنندگان را گمراه کرده و با این کار بستنی خود را کاملا طبیعی گمراه کرده است. در ادامه با اشاره به اینکه FDA اعلام می کند محصولی اگر حاوی "مواد مصنوعی" باشد طبیعی نیست و افزود که "متأسفانه فرآوری هلندی بیشتر فلاوانول های موجود در کاکائو را از بین می برد." (در ماه ژانویه ، قاضی درخواست تأیید پرونده را به عنوان دادخواست دعوی طبقاتی رد کرد و در حقیقت آن را کشت).
آنچه علم در مورد کربنات پتاسیم می گوید
اینجا کربنات پتاسیم با کیفیت را ارائه می دهد.
طبق FDA ، "هیچ مدرکی" وجود ندارد که بتواند خطری را برای مردم در هنگام استفاده از کربنات پتاسیم در سطح فعلی مواد غذایی به وجود آورد. در واقع ، شکلات قلیایی شده با کربنات پتاسیم در غذای ارگانیک مجاز است. شلکه می گوید: "من مطمئن نیستم که چرا کربنات پتاسیم که برای یک قرن یا بیشتر بدون هیچ مشکلی در مورد کاکائو استفاده می شده است باید تغییر یابد." "این برای نرم کردن آب استفاده می شود. در صورت خطرناک بودن این مجاز نیست. "
اگرچه نوبت به ارتقا health سلامتی می رسد ، مطالعات زیادی نشان می دهد که شکلات غیر قلیایی سود بیشتری می برد. یک مطالعه در سال 2008 در ژورنال کشاورزی و شیمی غذایی نشان داد که پودرهای کاکائو فرآوری نشده تقریباً 10 برابر فلاوانول های تقویت کننده سلامت دارند که پودر قلیایی شده به شدت فرآوری شده است. در صنعت کاکائو از کاکائویی که قلیایی نباشد به عنوان طبیعی یاد می شود.
https://www.newhope.com/ingredients-general/is-potassium-carbonate-natural
- ۹۹/۱۲/۱۱