کافئین در نوشابه چه کاربردی دارد؟
چه برگ چای را کشت کرده باشیم، چه دانه قهوه را چیده باشیم یا یک مغز کاکائو را شکسته باشیم، صدها سال است که کافئین مصرف می کنیم.
با این حال، علیرغم آشنایی ما با این ماده محرک و طعم دهنده، کافئین هنوز به طور مرتب اشتباه درک می شود.
جیم موشوولیس، مدیر امور علمی و نظارتی کوکاکولا اقیانوس آرام جنوبی، متخصص در زمینه کافئین است. او اطمینان می دهد که تمام محصولات شرکت با مقررات سختگیرانه مطابقت دارند. بنابراین ما تعدادی از سوالات متداول شما را در اختیار او قرار دادیم.
1. کافئین دقیقاً چیست؟
کافئین ماده ای است که در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها از جمله چای، قهوه، شکلات یا کاکائو یافت می شود. به طور طبیعی در دانه های قهوه و گیاهان چای یافت می شود. این ماده ای است که خواص محرک را ارائه می دهد، اما همچنین دارای خواص طعم دهنده است.
2. کافئین چه نوع تأثیری بر بدن دارد؟
بستگی به میزان کافئین شما دارد. به عنوان مثال، اگر در یک نوشیدنی انرژی زا کافئین می خورید، اثر محرکی دارد، به شما انرژی می دهد. در سطوح پایین تر، همانطور که معمولاً در نوشابه ها استفاده می شود، اثر محرک کمتری دارد و عمدتاً برای طعم آن استفاده می شود. بخشی از مشخصات طعم پیچیده کلی یک محصول را تشکیل می دهد.
3. کافئین دقیقاً چه ویژگی هایی را در نمای طعم یک نوشیدنی گازدار انجام می دهد؟
کافئین در واقع طعم تلخی دارد، بنابراین واقعاً به طعم کلی یک نوشیدنی بستگی دارد. این مکمل شیرین کننده هایی است که ما در یک نوشیدنی استفاده می کنیم. به عنوان مثال، در محصولات کولا، این تلخی در واقع به عنوان بخشی از طعم استفاده می شود، تا حدی برای مقابله با شیرینی و تا حدودی به این دلیل که به طعم بی نظیر کولا می افزاید.
4. آیا این تنها دلیل استفاده از کافئین در نوشابه های گازدار است؟
دلیل استفاده ما از کافئین در نوشابه ها به همین دلیل است. برای افزایش طعم آن
5. در یک قوطی کوکاکولا چقدر کافئین وجود دارد؟
حداکثر مقدار مجاز مصرف در یک نوشابه توسط Food Standards استرالیا و نیوزلند 14.5 میلی گرم در هر 100 میلی لیتر است. در چیزی مانند کوکاکولا، شما 9.7 میلی گرم در هر 100 میلی لیتر دارید.
6. آیا این مقدار کمتر از چیزی است که در نوشیدنی های دیگر مانند چای یا قهوه دریافت می کنید؟
این درست است. مردم اغلب از این که متوجه می شوند کافئین کمتری در کوکاکولا نسبت به یک وعده قهوه فوری یا چای فوری وجود دارد، شگفت زده می شوند.
به عنوان مثال، قهوه فوری حدود 31 میلی گرم در هر 100 میلی لیتر یا تقریباً 80 میلی گرم در هر 250 میلی لیتر در یک فنجان قهوه دارد. چای بین 40 تا 50 میلی گرم در هر 250 میلی لیتر است. آنها متفاوت خواهند بود به عنوان مثال، یک کاپوچینو حدود 160 میلی گرم کافئین در خود دارد.
در مقایسه، یک قوطی 250 میلی لیتری کوکاکولا حاوی تقریباً 25 میلی گرم کافئین است.
برای اینکه ببینید کدام یک از نوشیدنی های ما حاوی کافئین و کدام یک بدون کافئین هستند، ابزار مقایسه تغذیه را بررسی کنید.
7. یک فرد باید چه مقدار کافئین در یک روز مصرف کند؟
هیچ راهنمایی مبتنی بر سلامتی مانند میزان مصرف روزانه قابل قبول در مورد کافئین وجود ندارد. با این حال، استانداردهای غذایی استرالیا نیوزیلند به بزرگسالان توصیه می کند که بیش از 400 میلی گرم کافئین در روز (از همه منابع موجود در رژیم غذایی) مصرف نکنند. این توصیه برای زنان باردار و شیرده به بیش از 200 میلی گرم کافئین در روز کاهش نمی یابد. همچنین مهم است که توجه داشته باشید که همه افراد متفاوت هستند و برخی می توانند نسبت به سایرین نسبت به کافئین حساس تر باشند. برای اطلاعات بیشتر، به foodstandards.gov.au مراجعه کنید
8. آیا کافئین اعتیادآور است؟ آیا این چیزی است که مردم به طور اجباری به آن باز می گردند؟
اعتیاد یک اصطلاح سخت است. وقتی صحبت از غذا و نوشیدنی به میان می آید، چیزی که مردم معمولاً وقتی به چیزی معتاد هستند می گویند این است که آن را دوست دارند. طعم آن را دوست دارند. و چیزی که ما متوجه شدیم این است که مردم به سراغ محصولی می روند که بیشتر از هر چیز دیگری از نظر سلیقه دوست دارند. اینکه آیا کافئین دارد یا نه، به نظر من، مهم نیست. طعم و مزه عامل مهمتر است.
9. افرادی که به طور منظم قهوه می نوشند، اگر نوشیدن قهوه را به طور ناگهانی متوقف کنند، انصراف می دهند، درست است؟
بستگی به میزان مصرف شما دارد. این افراد تمایل دارند چندین فنجان قهوه بنوشند یا ممکن است به کافئین حساسیت بیشتری داشته باشند.
10. آیا تنظیم کافئین یک راه بالقوه برای کمک به تشویق مردم به مصرف کمتر است؟
خوب، کافئین در واقع در حال حاضر تنظیم شده است. محدودیتی وجود دارد که می توانید برای نوشابه های گازدار یا نوشیدنی های انرژی زا اعمال کنید. آنها تنها دسته هایی هستند که در واقع تنظیم می شوند. در سایر غذاها، مانند شکلات یا شیر طعم دار، می توانید منابع دیگری از کافئین را به دلخواه اضافه کنید.
11. آیا آزمایش های زیادی برای اطمینان از مطابقت تمام محصولات کوکاکولا با استانداردهای نظارتی وجود دارد؟
بله، ما محصولات خود را آزمایش می کنیم و سطح کافئین را آزمایش می کنیم. ما تعدادی برنامه داریم که در حین تولید در محل آزمایش میکنیم، و همچنین نمونهبرداری تصادفی از محصولاتی را که در بازار هستند انجام میدهیم.
آنچه دیگران می خوانند
جهانی بدون زباله: پیگیری پیشرفت ما در زمینه بسته بندی پایدار
هر آنچه که باید در مورد طرح های سپرده کانتینری بدانید
چگونه AUSMAP و بنیاد کوکاکولا استرالیا با آلودگی میکروپلاستیک مقابله می کنند
کوکاکولا استرالیا
تماس با ما سوالات متداول خط مشی ها مرکز رسانه
فیس بوک توییتر لینکدین یوتیوب اینستاگرام
2021 شرکت کوکاکولا. تمامی حقوق محفوظ است.
ما مالکان سنتی کشور در سراسر استرالیا را تصدیق می کنیم و ارتباط مستمر آنها با زمین، آب و جامعه را تصدیق می کنیم. ما به بزرگان گذشته، حال و ظهور ادای احترام می کنیم.
منبع
- ۰۰/۰۹/۱۱