روغن ها

مالتودکسترین: آیا برای نیازهای فرمولاسیون غذایی شما مناسب است؟

ماده پودری سفید - درباره مالتودکسترین بیشتر بدانید مالتودکسترین، که اولین بار در اواخر دهه 1960 و اوایل دهه 1970 در تولید مواد غذایی استفاده شد، کاربردهای بالقوه زیادی در فرمولاسیون مواد غذایی دارد. این یک ماده سفید و پودری است که از محصولات نشاسته ای مانند ذرت (متداول ترین در ایالات متحده آمریکا)، گندم (متداول ترین در اروپا)، سیب زمینی یا گندم تهیه می شود. از حلقه های D-گلوکز تشکیل شده است که با پیوندهای گلیکوزیدی α(1→4) در زنجیره های با طول های مختلف به طول 17 حلقه گلوکز پیوند دارند.

غلیظ کننده
مالتودکسترین را می توان به عنوان غلیظ کننده استفاده کرد. در صفر تا پنج درصد شیرینی ساکارز شیرینی کمی دارد و با اضافه شدن آب، حالت چسبناک، چسبناک و جامد بالایی پیدا می کند. این امر مالتودکسترین را به یک کاندید عالی برای افزودن ضخامت به محصولات مختلف تبدیل می کند. همین ویژگی‌ها همچنین به مالتودکسترین اجازه می‌دهند تا به‌خوبی به‌عنوان تثبیت‌کننده کف، چسب‌کننده یا چسب‌کننده عمل کند.

مشاهده تصویر منبع

حامل و حجیم
مالتودکسترین همچنین می تواند به عنوان پرکننده برای حجم دادن به محصولات با تغییرات طعم محدود استفاده شود. این در طیف گسترده ای از محصولات و با ترکیبات زیادی موثر است. به عنوان مثال، مالتودکسترین می تواند یک تقویت کننده برای مواد گران قیمت و همچنین یک رقیق کننده برای ریز مواد تشکیل دهنده باشد. در این کاربردها، مالتودکسترین معمولاً به شکل پودر آن استفاده می‌شود و خواص پراکندگی آن کیفیتی ضد انباشتگی ایجاد می‌کند.

کاهش دهنده چربی در محصولات غذایی
با توجه به خصوصیات فیزیکی مالتودکسترین که به احساس دهانی که به محصولات می دهد کمک می کند، مالتودکسترین همچنین می تواند برای کاهش سطح چربی در یک محصول غذایی استفاده شود. این را می توان با جایگزینی بخشی از چربی موجود در محصول با مالتودکسترین انجام داد. یک مطالعه نشان داد که تا 50 درصد چربی روغن نباتی را می توان با ژل مالتودکسترین در یک محصول غذایی جایگزین کرد، بدون اینکه کیفیت آن به خطر بیفتد.

افزایش دهنده ماندگاری
مالتودکسترین در طول زمان مانند سایر محصولات نشاسته ای رتروگراد می شود. با این حال، برای کنترل رطوبت مفید است و می تواند ماندگاری محصولات را از این طریق افزایش دهد. علاوه بر این، خواص تشکیل لایه مالتودکسترین به ایجاد محصولات غذایی که ظاهری جذاب را حفظ می‌کنند، کمک می‌کند، مانند نگه‌داشتن کیک در محل یا پوشاندن آب نبات یا غلات با درخشندگی اشتها‌آور.

ارزان
مالتودکسترین را می توان به سرعت و به راحتی در مقادیر زیاد تولید کرد که در نتیجه محصولی ارزان قیمت به دست می آید. این بدان معنی است که بحث در مورد مزایای مالتودکسترین در فرمول غذایی بسیار مقرون به صرفه است.

نگرانی احتمالی
یکی از نگرانی های بالقوه استفاده از مالتودکسترین در فرمولاسیون مواد غذایی می تواند این باشد که مصرف کنندگان ممکن است نسبت به این مورد در لیست مواد احتیاط کنند. در حالی که FDA مالتودکسترین را به عنوان عموماً ایمن شناخته شده (GRAS) معرفی می کند، برخی از مصرف کنندگان ممکن است نسبت به این احتمال که مالتودکسترین ممکن است باعث افزایش قند خون شود به دلیل ماهیت بسیار قابل هضم این ماده، محتاط باشند. یک نگرانی اضافی برای مصرف کنندگان می تواند این باشد که برخی تحقیقات نشان می دهد که تغییرات باکتری های روده ممکن است ناشی از وجود سطوح بالای مالتودکسترین در روده باشد.

خواندن توصیه می شود
مالتودکسترین
مالتودکسترین ها
استفاده حداکثری از مالتودکسترین ها
مالتودکسترین ها ممکن است سطح چربی را تا 50 درصد کاهش دهند: مطالعه
مالتودکسترین چیست و آیا بی خطر است؟

 

منبع

https://knowledge.ulprospector.com/11635/fb-maltodextrin-is-it-right-for-your-food-formulation-needs/

https://asemantejarat.com/category/products/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی