روغن ها

سوکرالوز در رژیم غذایی+ خرید سوکرالوز

oil Castor | جمعه, ۱ بهمن ۱۴۰۰، ۰۱:۰۴ ب.ظ

شکر چه نقشی در رژیم غذایی ما دارد؟
شیرین کننده های مصنوعی
شیرین کننده ها مواد مغذی ضروری در رژیم غذایی ما نیستند، بنابراین برای تغذیه شیرینی ما وجود دارند، نه بدن ما.
چند نفر می شناسند که می گویند "دندان شیرین" دارند؟ تا به حال شنیده اید که کسی بگوید که به شکر "معتاد" است؟ شکر و نقش آن در رژیم غذایی ما در واقع به موضوعی بحث برانگیز تبدیل شده است. بسیاری دلیل افزایش اضافه وزن و چاقی در کشورمان را شکر می دانند. مصرف شکر افزایش یافته است، اما مصرف شیرین کننده های مصنوعی نیز افزایش یافته است. آیا یکی یا هر دو مقصر هستند؟

افراد کمی هستند که بتوانند در برابر طعم غذاهای شیرین مقاومت کنند. ما با علاقه به شیرینی به دنیا می آییم و در طول زندگی با ما باقی می ماند. با این حال، استفاده بیش از حد از یک چیز خوب می تواند منجر به مشکلاتی مانند حفره های دندانی، پوسیدگی دندان، چاقی، و عوارض سلامتی مربوط به اضافه وزن و چاقی شود (به عنوان مثال، دیابت نوع 2، فشار خون بالا، هیپرتری گلیسیریدمی و بیماری قلبی). مشکلاتی مانند پوکی استخوان و کمبود ویتامین ها و مواد معدنی نیز زمانی رخ می دهد که غذاهای پر قند جایگزین غذاهای متعادل تر از نظر تغذیه ای شوند.

 

دستورالعمل های غذایی بیان می کند که ما باید نوشیدنی ها و مواد غذایی را برای تعدیل مصرف قند انتخاب کنیم. در ایالات متحده، منبع شماره یک قندهای افزوده شده، نوشابه های غیر رژیمی (سودا یا پاپ) هستند. سایر منابع اصلی شیرینی ها و آب نبات ها، کیک ها و کلوچه ها و نوشیدنی های میوه ای و میوه ها هستند. محدود کردن مصرف این غذاها و پرهیز از غذاهای با مقادیر بالای قند افزوده بهترین راه برای کنترل مصرف است. هنگام خواندن مواد روی برچسب مواد غذایی، باید به دقت مطالعه کنید. مواد تشکیل دهنده به ترتیب مقدار استفاده شده در محصول ذکر شده است. هنگامی که یک محصول حاوی مقدار زیادی شکر باشد، می توان آن را با استفاده از انواع مختلف شکر در مواد تشکیل دهنده پنهان کرد. به عنوان مثال، اگر محصول 1 فنجان شکر داشته باشد و این بالاترین ماده باشد، شکر به عنوان اولین ماده در لیست قرار می گیرد. با استفاده از مقادیر کمتری از منابع مختلف قند و قرار دادن آنها در فهرست مواد تشکیل دهنده، می توان از این امر جلوگیری کرد. در اینجا رایج ترین منابع قند موجود در برچسب مواد غذایی آورده شده است:

شکر قهوهای
شیرین کننده ذرت
شربت ذرت
دکستروز
فروکتوز
کنسانتره آب میوه
گلوکز
شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS)
عسل
شکر معکوس
لاکتوز
مالتوز
شربت مالت
ملاس
شکر خام
ساکارز
شربت
نگرانی های ایمنی آسپارتام
آسپارتام که از سال 1981 وارد بازار ایالات متحده شده است، عمدتاً از دو اسید آمینه رایج، اسید آسپارتیک و فنیل آلانین تشکیل شده است. هر یک از اینها همچنین یک بلوک ساختمانی برای غذاهای معمولی مانند پروتئین و مولکول های طعم طبیعی است. قبل از تایید FDA، ایمنی آسپارتام در بیش از 100 مطالعه علمی مورد آزمایش قرار گرفت.

درباره بی خطر بودن شیرین کننده مصنوعی آسپارتام بیشتر بخوانید »

تفاوت بین شیرین کننده های مغذی و غیر مغذی چیست؟
 نظرات خوانندگان 6 داستان خود را به اشتراک بگذارید
ایمنی مواد غذایی ما و آنچه در آن وجود دارد توسط سازمان غذا و دارو (FDA) تنظیم می شود. وقتی مواد روی برچسب غذایتان را بخوانید متوجه چیزهایی می شوید که از گروه های غذایی اصلی شما نیستند. غذاهای گروه‌های غذایی (غلات، سبزیجات، میوه‌ها، شیر، گوشت و روغن‌ها) مغذی محسوب می‌شوند زیرا مواد مغذی را تامین می‌کنند. محصولاتی که اضافه می شوند و هیچ گونه تغذیه ای ارائه نمی کنند را می توان غیر مغذی در نظر گرفت.

ما دوست داریم باور کنیم که هیچ چیز در غذای ما که 100٪ ایمن در نظر گرفته نشده باشد مجاز نیست. متأسفانه این نوع تضمین معمولاً امکان پذیر نیست. در ایالات متحده، شیرین کننده ها تحت لیست به طور کلی شناخته شده به عنوان ایمن (GRAS) یا به عنوان افزودنی های غذایی تحت اصلاحیه 1958 مواد افزودنی مواد غذایی به قانون فدرال غذا، دارو و آرایشی و بهداشتی قرار می گیرند. طبق گفته FDA، "صرف نظر از اینکه استفاده از یک ماده یک استفاده افزودنی غذایی است یا GRAS، باید شواهدی وجود داشته باشد که این ماده تحت شرایط استفاده مورد نظر ایمن است. FDA "ایمن" را به عنوان یک قطعیت معقول تعریف کرده است. در ذهن دانشمندان ذی صلاح که این ماده تحت شرایط استفاده در نظر گرفته شده مضر نیست. داده ها و اطلاعات خاصی که ایمنی را نشان می دهد به ویژگی های ماده، میزان مصرف تخمینی رژیم غذایی و جمعیتی که این ماده را مصرف می کنند بستگی دارد.

دستورالعمل ها در مورد اینکه چه چیزی یک شیرین کننده را در لیست GRAS قرار می دهد در مقابل اینکه به عنوان یک افزودنی غذایی ذکر شده است به شرح زیر است:

برای یک ماده GRAS، داده ها و اطلاعات عمومی در دسترس درباره استفاده از این ماده به طور گسترده توسط متخصصان واجد شرایط شناخته شده و پذیرفته شده است، و مبنایی برای نتیجه گیری وجود دارد که بین کارشناسان واجد شرایط اتفاق نظر وجود دارد که آن داده ها و اطلاعات ثابت می کند که این ماده بی خطر است. تحت شرایط استفاده مورد نظر از آن.
برای یک افزودنی غذایی، داده‌ها و اطلاعات خصوصی در مورد استفاده از این ماده توسط اسپانسر به FDA ارسال می‌شود و FDA آن داده‌ها و اطلاعات را ارزیابی می‌کند تا مشخص کند که آیا این ماده تحت شرایط آن ایمن است یا خیر.
در ادامه این مقاله، با موارد مثبت آشنا خواهید شدو جنبه های منفی داستان پشت هر یک از جایگزین های قند مغذی و غیر مغذی مورد تایید FDA.

مشاهده تصویر منبع

 

آیا همه می توانند شیرین کننده های مصنوعی مصرف کنند؟
در صورت مصرف شیرین کننده های مصنوعی در دوران بارداری یا دوران کودکی، تعیین اینکه آیا مشکلات سلامتی طولانی مدتی وجود دارد یا خیر، می تواند دشوار باشد. هیچ یک از تولید کنندگان نمی گویند که شما نمی توانید آنها را مصرف کنید، اما هیچ یک از آنها مطالعات طولانی مدتی ندارند که ثابت کند این کار بی خطر است.

بارداری زمانی است که هر لقمه و جرعه ای که یک زن می خورد واقعا اهمیت دارد. مطالعاتی بر روی موش‌ها انجام شده است که نشان می‌دهد زمانی که قرار گرفتن در معرض شیرین‌کننده‌های مصنوعی در طول زندگی جنینی شروع می‌شود، اثرات سرطان‌زایی آن افزایش می‌یابد. گروه ملی تولد دانمارک مطالعه ای بر روی 59334 زن است که از سال 1996 تا 2002 انجام شده است. آنها دریافتند که مصرف روزانه نوشابه های غیر الکلی شیرین شده مصنوعی ممکن است باعث افزایش زایمان زودرس شود.

مطالعات متعددی وجود دارد که پیامدهای منفی رژیم های غذایی سرشار از قند را برای سلامتی کودکان نشان می دهد. اقدامات زیادی برای کمک به کاهش میزان قند مصرفی کودکان در حال انجام است. این بدان معنی است که بسیاری از مردم به غذاها و نوشیدنی های مصنوعی شیرین شده برای شیرین کردن دندان کودک روی می آورند. متأسفانه هیچ مطالعه‌ای در مورد اثرات این شیرین‌کننده‌ها و پیامدهای درازمدت احتمالی مصرف آن‌ها توسط کودکان انجام نشده است.

در صورت امکان، بهتر است زنان باردار و کودکان از شیرین کننده های مصنوعی اجتناب کنند. در صورت استفاده از آنها باید در حد اعتدال استفاده شود. هنگام انتخاب غذاها و نوشیدنی ها، همیشه مهم است که فواید کلی سلامتی را بسنجید. اگر در این مورد سوال یا نگرانی دارید با پزشک خود مشورت کنید.

مشاهده تصویر منبع


آیا مخلوط کردن شیرین کننده های مصنوعی بی خطر است؟
بسیاری از مردم به یک شیرین کننده خاص ترجیح می دهند بدون اینکه متوجه باشند که بسیاری از محصولات اکنون حاوی ترکیبی از شیرین کننده های مغذی و/یا غیر مغذی هستند. سه مزیت کلیدی برای این ترکیبات شیرین کننده به شرح زیر است:

سوکراوز بسیار پرکاربرد است.

 

طعم: عمده ترین محدودیت در استفاده از ساخارین، طعم تلخ آن است. ترکیب ساخارین با سایر شیرین کننده ها به کاهش این مشکل کمک می کند.
هزینه: استفاده از ترکیبی از شیرین‌کننده‌های غیر مغذی می‌تواند طعم شیرین‌تری با شیرین‌کننده‌های کمتر داشته باشد و در هزینه شرکت‌ها صرفه‌جویی کند.
انعطاف‌پذیری: توانایی ترکیب شیرین‌کننده‌های غیرمغذی و مغذی می‌تواند گزینه‌های کم کالری و بدون کالری را به مردم ارائه دهد.
ترکیب شیرین کننده ها مجموعه جدیدی از مشکلات را ایجاد می کند. تحقیقاتی در مورد ترکیبات شیرین کننده ها انجام نشده و نیازی به انجام آن نیست. هیچ راهی برای دانستن اینکه وقتی مواد شیمیایی در محصولات ترکیب می شوند چه اتفاقی می افتد یا چگونه در بدن ما در آن ترکیب پردازش می شوند وجود ندارد. این یک ریسک غیر ضروری است که در حال انجام است. روش مناسب این است که قبل از ورود آنها به غذا و دارو، به مطالعات کامل و معتبر در مورد ایمنی این ترکیبات نیاز داشته باشیم. در حالی که انجام این آزمایشات مستلزم زمان و هزینه است، اما واضح است که در آن بهتر است ایمن باشید تا متاسف باشید.

سوکرالوز شیرین کننده مناسبی است.


آیا می توانید چیزی را بیهوده بگیرید؟
میل ذاتی ما به شیرینی ممکن است در توانایی ما برای قضاوت درست از نادرست اختلال ایجاد کند. هیچ چیزی در رژیم غذایی ما وجود ندارد که بتوانیم بدون هزینه مصرف کنیم. هزینه می تواند کالری اضافی، چربی، پروتئین یا کربوهیدرات باشد. حتی ممکن است آب اضافی مصرف شود. ما شیرین کننده های بدون کالری و بدون قند را می بینیم و معتقدیم که هزینه ای وجود ندارد، اما شاید وجود داشته باشد. متأسفانه تحقیقاتی که انجام شده ما را با شکست مواجه می کند. در حالی که دو طرف بر سر ایمنی این شیرین‌کننده‌ها با هم مبارزه می‌کنند، ضروری است که پاسخ‌ها را از «استاندارد طلایی» مطالعات تحقیقاتی دریافت کنیم: مطالعات مستقل، تصادفی، دوسوکور و کنترل‌شده با دارونما. این وظیفه ما است که از آنچه مصرف می کنیم آگاه باشیم و از ایمنی خود محافظت کنیم.

مصرف روزانه قابل قبولی برای هر شیرین کننده غیر مغذی به دلایلی تعیین شده است. ما نمی توانیم مقادیر نامحدودی از این افزودنی ها را مصرف کنیم. اگر فکر می کنید که هر یک از علائم مصرف شیرین کننده های مغذی یا غیر مغذی را تجربه می کنید، حذف آنها از رژیم غذایی بهترین راه برای تشخیص درست بودن آن است. شیرین کننده ها مواد مغذی ضروری در رژیم غذایی ما نیستند، بنابراین برای تغذیه شیرینی ما وجود دارند، نه بدن ما.

جهت خرید سوکرالوز به آسمان تجارت مراجعه نمایید.

منبع

https://www.medicinenet.com/artificial_sweeteners/article.htm

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی