زانتان گام چیست؟
یکی از مهم ترین چیزهایی که در مورد گلوتن رایگان پخت ایجاد نسخه های جدید از دستور العمل های سنتی که هنوز هم طعم و مزه و احساس همان اصلی است.
فکر می کنم در مورد پوسته پیتزا, مثلا. این واقعیت است که شما می توانید کشش رول خم و شکل سنتی پیتزا را تقریبا در هر شکل قابل تصور است که با توجه به توسعه گلوتن آرد. اگر ما به دنبال همان عنصر نسبت به سادگی جایگزین آرد فاقد گلوتن ما می خواهم تا پایان با یک ظرف غذا بزرگ در دست ما است.
بنابراین هنگامی که ما با استفاده از آرد فاقد گلوتن در پخت (مانند با, Gluten-Free, کیک شکلاتی-کیک پان تصویر بالا) ما نیاز به نوعی دوباره ایجاد کنید که اتصال طبیعت از گلوتن در واقع بدون گلوتن با استفاده از خود را.
راز؟ آدامس زانتان.
ما اضافه کردن آدامس زانتان به بسیاری از دستور العمل های فاقد گلوتن ما, و شما احتمالا فکر کرده اید چه هک آن است و به همین دلیل ما نیاز به استفاده از آن. در پست امروز ما در حال گرفتن عمیق شیرجه رفتن به جهان از صمغ زانتان توضیح آنچه در آن است, نحوه استفاده از آن و به همین دلیل آن را می سازد تفاوت در ما گلوتن رایگان پخت.
آدامس زانتان چیست؟
آدامس زانتان یک افزودنی غذایی رایج است که شما در همه چیز از سس ها و سس ها به بستنی و ماست و البته کالاهای پخته شده بدون گلوتن پیدا می کنید. در اغلب موارد ، آن را به عنوان یک عامل ضخیم شدن ، و یا به عنوان یک تثبیت کننده برای جلوگیری از جدایی از مواد تشکیل دهنده (مانند ماست) استفاده می شود.
بدون گرفتن بیش از حد علمی, آدامس زانتان از طریق تخمیر ساکارز تولید, گلوکز, و لاکتوز. پس از دوره تخمیر ، باقی مانده مرطوب خشک می شود و سپس به یک پودر خوب تبدیل می شود. هنگامی که با مایع مخلوط می شود ، این پودر چسبناک می شود و تقریبا تبدیل به ژل می شود.
چرا ما از آدامس زانتان در پخت بدون گلوتن استفاده می کنیم ؟
در پخت فاقد گلوتن, ما در آدامس زانتان تکیه به ارائه خاصیت ارتجاعی و چسبندگی در خمیر و خمیر ما. پس ما لازم نیست که گلوتن در حال حاضر ما نیاز به چیزی است که عمل به عنوان عامل اتصال برای آرد کمک می کند تا نگه بر روی برخی از رطوبت و کمک می کند تا به خوب پخته برخی از ساختار.
اگر تا به حال آدامس زانتان را در یک دستور غذا فراموش کرده اید ، ما شرط می بندیم که احساس می کنید که این خوب پخته شده خوشمزه فقط در دستان شما فرو ریخته است. به همین دلیل آدامس زانتان آنقدر بزرگ برای نانوا GF است: این کمک می کند نگه داشتن محصولات پخته ما را از سقوط از هم جدا بر ما!
نحوه استفاده از آدامس زانتان در پخت بدون گلوتن
هنگام استفاده از آدامس زانتان در پخت بدون گلوتن ، کمی طول می کشد.
قبل از اینکه شما شروع به یک دستور و یا در نظر اضافه کردن صمغ زانتان اولین گام خود را برای بررسی مواد تشکیل دهنده در سمت خود کیسه آرد فاقد گلوتن. اگر مخلوط در حال حاضر شامل صمغ زانتان, شما به احتمال زیاد نمی خواهد نیاز به اضافه کردن هر بیشتر به عنوان کسانی که آرد/مخلوط شده اند به طور خاص فرموله شده برای نگاهی که به حساب. برای مثال ، مخلوط پخت بدون گلوتن ما شامل آدامس زانتان است. ما این کار را انجام داده ام به طوری که شما به سادگی می توانید دستور مستقیما از جعبه را بدون نیاز به در مورد پیدا کردن مواد تشکیل دهنده تخصص نگران باشید.
اگر مخلوط آرد خود را xanthan آدامس را شامل نمی شود ، به خصوص اگر شما چیزی شبیه به نان ، پیتزا ، کیک ، و غیره سپس شما به احتمال زیاد برای اضافه کردن برخی به دستور العمل خود را می خواهید., که به طور سنتی در توسعه گلوتن متکی. ما فاقد گلوتن آرد را شامل نمی شود صمغ زانتان به عنوان ما آن را به ایده آل برای طیف گسترده ای از محصولات پخته شده; شما می توانید آن را برای تقریبا همه چیز.
در حالی که هیچ فرمول خاص در هر سه وجود دارد, ما با شروع 1/4 قاشق چای خوری آدامس زانتان برای هر 1 فنجان آرد در یک دستور. این نسبت ممکن است کمی افزایش یابد اگر ما با چیزی کار کنیم که نیاز به انعطاف پذیری بیشتری دارد (مانند رول دارچین فاقد گلوتن) ، یا برای چیزی که نیازی به ساختار زیادی ندارد (مانند کوکی های کماج بدون گلوتن) کاهش می یابد.
به طور کلی, شما هرگز نباید بیش از نیاز 1 قاشق غذاخوری آدامس زانتان برای یک دستور فاقد گلوتن (مگر اینکه شما در حال پخت تجاری). و در واقع, اضافه کردن آدامس زانتان بیش از حد می تواند بافت محصولات پخته شده خود را سازش, آنها را بیش از حد چسبنده و چسبنده. اگر شما تا کنون به حال یک دستور است که به سادگی نمی پخت از طریق بدون توجه به آنچه شما سعی می کنید توصیه می کنیم چک کردن مقدار صمغ زانتان شما با استفاده از – که به طور بالقوه می تواند مقصر باشد.
آدامس زانتان و آلرژی
به دنبال یک جایگزین برای آدامس زانتان به علت آلرژی یا مسائل دیگر? شما می توانید آدامس گوار استفاده 1:1 در بسیاری از دستور العمل.
دستور العمل های که با استفاده از آدامس زانتان
ما با هم پنج تن از دستور العمل های فاقد گلوتن مورد علاقه ما که با استفاده از آدامس زانتان برای رسیدن به یک بافت کامل کشیده ام. آنها را بررسی کنید زیر و مطمئن شوید که به ما نظر ترک اگر شما هر گونه سوال در مورد استفاده از آدامس زانتان در پخت GF خود را!
1. نان ساندویچ فاقد گلوتن
شما می دانید یک تکه نان ساندویچ قطعه قطعه است میله های اهنی کامل, با سوراخ فقط به اندازه کافی بزرگ برای گرفتن مایو خود را? آدامس زانتان شما کمک می کند که با نان فاقد گلوتن. آن را در رطوبت به خمیر قفل ، در حالی که همچنین ارائه ساختار ، بنابراین قرص نان خود را به شکل آن را نگه دارید در حالی که پخت و تکه تکه کردن کاملا زمانی که سرد می شود. برای کسانی که به دنبال ذخیره نان خود هستند ، پست وبلاگ نان ساندویچ فاقد گلوتن ما را بررسی کنید ، با راهنمایی های ذخیره سازی-و یک دستور العمل کروتون!
2. پوسته پیتزا فاقد گلوتن
پیتزا سنتی نورد و گاهی اوقات حتی پرتاب سربار. از سوی دیگر ، خمیر فاقد گلوتن بسیار چسبنده است و باید با دستان شما شکل گیرد. ما آدامس زانتان را به خمیر اضافه می کنیم تا زمانی که در یک ظرف نازک پخش می شود ، شکل آن را حفظ می کند و زمانی که پخته می شود ، ترک نخواهد کرد.
3. دونات کدو تنبل فاقد گلوتن
اتمام این دونات کاملا شکل: آنها بهار به آرامی زمانی که شما آنها را لمس, و نگه دارید با هم به سادگی زمانی که به گاز گرفته. آدامس زانتان کمک می کند تا برای یک تجربه شیرینی بی شیرینی خوردن افسانه را.
4. کیک هویج فاقد گلوتن
آیا می خواهید یک کیک است که نمی خواهد بر شما فرو ریختن ؟ زانتان آدامس شریک زندگی خود را در جرم و جنایت است. اضافه کردن آن به کیک مثل این کیک هویج زرق و برق دار مواد تشکیل دهنده متصل می شود و منجر به مناقصه ترین ، کیک مرطوب.
5. رول دارچین فاقد گلوتن
دیدن کسانی که چرخش لذیذ دارچین در مستی؟ آدامس زانتان باعث می شود خمیر به اندازه کافی الاستیک به رول, ایجاد یک مستی مارپیچی خوشمزه است که شکل آن دارای در حالی که پخت.
برای راهنمایی های پخت و پز بدون گلوتن ، مواد تشکیل دهنده و دستور العمل ها ، مطمئن شوید که راهنمای پخت بدون گلوتن ما را بررسی کنید.
منبع:
- ۰۰/۰۲/۱۹