روغن ها

رنگ کینولین یلو چگونه شناخته می شود؟

oil Castor | شنبه, ۲۷ آذر ۱۴۰۰، ۰۳:۳۱ ب.ظ

کینولین زرد WS (E104)
اشتراک گذاری مراقبت است!

روش تولید کینولین یلو را در اینجا ببینید.


Quinoline Yellow WS یک رنگ زرد مایل به سبز است که با نام های Quinoline Yellow، E104، C.I نیز شناخته می شود. 47005 و Food Yellow 13. مخلوطی از مواد شیمیایی مرتبط مشتق شده از 2-(2-quinolyl) indan-1,3-dione است. "WS" در نام به حلالیت در آب اشاره دارد. همچنین یک شکل "SS" از مخلوط شیمیایی وجود دارد که در آب محلول نیست.

تولیدکنندگان مواد غذایی زمانی از کینولین زرد WS استفاده می‌کنند که می‌خواهند رنگ لیمو-آهک مانند Gatorade سبز مایل به زرد را به مایع ببخشند. در برخی از آب میوه ها و در برخی از مارک های سوربت، تخم مرغ اسکاچ و هیل دودی یافت می شود. کینولین زرد از قطران زغال سنگ ساخته می شود.

کینولین زرد دارای یک عارضه جانبی است که اکثر افزودنی های غذایی ندارند. جذب آلومینیوم را از طریق دستگاه گوارش افزایش می دهد. تصور می شود که تجمع آلومینیوم در مغز به فرآیند تخریب در بیماری آلزایمر کمک می کند.

مانند سایر افزودنی‌های غذایی، کینولین زرد باعث ایجاد علائم آلرژی در افرادی می‌شود که به آسپرین و ترکیبات مشابه آسپرین حساسیت دارند. مصرف کینولین زرد پس از مصرف آسپرین، یا پس از مصرف غذاهای حاوی مواد شیمیایی مشابه آسپرین (کشمش، آلو، شوید، پودر کاری، پاپریکا، پونه کوهی یا نعناع فلفلی)، می تواند باعث کهیر، خس خس سینه، عطسه یا خارش شود. این واکنش در حدود 1 از 300 نفر رخ می دهد. حدود 1 نفر از هر 1000 نفر ممکن است واکنش های خودایمنی داشته باشند که ممکن است شامل میگرن، کمبود توجه، سرگیجه یا ناراحتی معده باشد. حدود 1 نفر از هر 100 نفر پس از قرار گرفتن در معرض کینولین زرد به پوست دچار واکنش های پوستی (قرمزی، خارش، پوسته پوسته شدن، لایه برداری) می شوند.

 

مشاهده تصویر منبع

آیا احتمال دارد به WS کینولین زرد واکنش نشان دهید؟ بیشتر مردم این کار را نمی کنند، اما تعداد معدودی که این کار را می کنند، معمولاً مشکلات شدیدی دارند. دولت های استرالیا، ژاپن و ایالات متحده استفاده از رنگ را ممنوع کرده اند، اما هنوز در بسیاری از محصولات غذایی فروخته شده در بریتانیا وجود دارد.

مطمئن ترین راه برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض کینولین زرد WS در آب میوه ها این است که خودتان آب لیمو و لیموترش را برای لیموناد و لیموترش، مارگاریتا و سایر نوشیدنی های مخلوط درست کنید. فقط چند لحظه طول می‌کشد تا با دستگاه مرکبات‌گیر، آب میوه‌ای تازه‌تر و طعم‌دارتر به دست آورید تا از بروز هرگونه مشکل ناشی از کینولین زرد در نوشیدنی‌های آب مرکبات خود جلوگیری کنید.

منبع

https://juicingtherainbow.com/702/supermarket-juices/quinoline-yellow-ws-e104/

 

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی