رنگ خوراکی آبی درخشان طبیعی که از کلم قرمز استخراج شده است+ خرید برلیانت بلو
رنگ خوراکی آبی درخشان طبیعی که از کلم قرمز استخراج شده است
نوشته مایکل ایروینگ
08 آوریل 2021
فیس بوک
توییتر
فلیپ بورد
لینکدین
بستنی رنگ شده با رنگ خوراکی آبی درخشان طبیعی جدید
بستنی رنگ آمیزی شده با رنگ خوراکی آبی درخشان و طبیعی ربکا رابینز، مرکز نوآوری جهانی مریخ ریگلی
مشاهده 1 تصویر
ممکن است رنگ اصلی به نظر برسد، اما آبی در واقع در دنیای طبیعی کمیاب است. این امر جستجو برای رنگهای غذایی آبی طبیعی را پیچیده میکند، اما اکنون تیمی از دانشمندان نامزد امیدوارکنندهای را پیدا کردهاند که در کلم قرمز پنهان شده است.
برای دههها، نگرانیهایی در مورد ایمنی رنگهای خوراکی مصنوعی مطرح شده است، و در حالی که شواهد علیه آنها هنوز نامشخص است، رنگهای طبیعی به طور کلی ترجیح داده میشوند. بیشتر این رنگدانه ها از گیاهان تهیه می شوند، اگرچه تعداد کمی از آنها از حشرات خرد شده به دست می آیند. اما، به طرز ناامیدکننده ای، یافتن همه رنگ ها در این مکان ها آسان نیست.
حالا بالاخره یک آبی درخشان طبیعی تولید شده است. این رنگ از نوعی مولکول به نام آنتوسیانین گرفته شده است که رنگهای قرمز، بنفش، آبی یا سیاه را به برخی از گلها و گیاهان غذایی مانند توت سیاه، تمشک، زغال اخته، گیلاس و کلم قرمز میدهد.
این گیاه آخر همان چیزی است که در نهایت راز را رها کرد. همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، بیشتر آنتوسیانین های موجود در کلم قرمز قرمز یا بنفش هستند، اما مقادیر کمی رنگ آبی نیز در آن وجود دارد. پس از حدود یک دهه تلاش، تیمی از دانشمندان از طیف وسیعی از موسسات و شرکتهای مواد غذایی اکنون توانستهاند مقادیر مفیدی از رنگ آبی را با تبدیل آنتوسیانینها استخراج کنند.
انجام این کار دقیقاً به آنزیم مناسب نیاز داشت، بنابراین این تیم کتابخانهای از میلیونها مورد را غربال کرد و از شبیهسازیهای محاسباتی برای کشف حدود 100 کوینتیلیون توالی پروتئین بالقوه استفاده کرد. در نهایت، آنها توانستند آنزیم مناسبی را برای تبدیل آنتوسیانین های قرمز و بنفش به آبی طراحی کنند.
تیم میگوید نتیجه نهایی، یک رنگ فیروزهای طبیعی است که معادل رنگ مصنوعی پرکاربرد FD&C Blue No. 1 است. در آزمایشها، رنگ به بستنی رنگ آبی چشمگیری داد که واقعاً باورش طبیعی است.
محققان یک شرکت نوپا به نام Peak B را تاسیس کرده اند تا رنگ آبی طبیعی جدید را تجاری سازی کند.
این تحقیق در مجله Science Advances منتشر شده است.
منبع: یو سی دیویس
منبع
- ۰۱/۰۳/۰۸