روغن ها

درجه های روغن نارگیل+ خرید روغن نارگیل

oil Castor | جمعه, ۳ دی ۱۴۰۰، ۰۷:۵۳ ب.ظ

روغن نارگیل در ظرف غذاخوری
روغن نارگیل اغلب به عنوان جایگزین کره، گوشت خوک یا روغن در محصولات پخته شده استفاده می شود.

روغن نارگیل
روغن نارگیل چیست؟
روغن نارگیل یک روغن بی رنگ و خوراکی از مغز گوشت نارگیل، میوه درخت نخل نارگیل (Cocos nucifera) است. روغن نارگیل بکر (VCO) به روغنی گفته می شود که از هسته تازه و بالغ نارگیل به روش مکانیکی یا طبیعی بدون استفاده از حرارت، تصفیه شیمیایی، سفید کننده یا بو کننده به دست می آید که هر یک از آنها منجر به تغییر محتوای طبیعی می شود. از روغن

روغن نارگیل به چهار درجه طبقه بندی می شود:

تصفیه شده، خوشبو شده (خنثی شده، سفید شده، بوزدایی نهایی با بخار)
تصفیه شده (بدون بخار درمانی)
روغن سفید (اسیدهای چرب آزاد بالاتر)
روغن صنعتی (روغن خام، بدون فرآوری خوراکی نیست).1
روغن نارگیل بکر فشرده سرد یا CPVCO به فرآیندی مشابه روغن نارگیل بکر نیاز دارد. در حین استخراج از حرارت استفاده نمی شود.

اصل و نسب
از آنجایی که نارگیل دارای تاریخ باستانی توزیع طبیعی است، که از سفرهای اقیانوسی و آبراهی شروع می شود، و تنها پس از آن از طریق تعاملات انسانی، منشا روغن نارگیل تا حد زیادی مورد بحث است. در حالی که روغن نارگیل را می توان در سطح جهانی تولید کرد، بزرگترین تولید کنندگان فیلیپین، اندونزی، هند، سریلانکا، مکزیک، مالزی و پاپوآ گینه نو هستند.

مشاهده تصویر منبع

تغذیه
این روغن طعم شیرین طبیعی نارگیل را دارد و حاوی 92 درصد اسیدهای چرب اشباع شده (به شکل تری گلیسیرید) است. بیشتر اینها (حدود 70٪) اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​(MCFAs) هستند

(ترکیبات اصلی اسید چرب روغن نارگیل 49٪ اسید لوریک (C12: 0) و 20٪ اسید میریستیک (C14: 0) است. مقادیر کمتری از اسیدهای چرب ثانویه شامل 8٪ اسید پالمتیک (C16: 0)، 7٪ کاپریلیک است. اسید (C8: 0)، 5٪ اسید کاپریک (C10: 0) و 3٪ اسید استئاریک (C18: 0).

روغن نارگیل خواص ضد دیابتی و کاهش کلسترول را در مطالعات موش نشان داده است. هنگامی که 10ml/kg/day VCO به یک گروه آزمایشی دیابتی داده شد، کاهش 33%، 44% و 53% (p<0.01) در گلوکز خون در پایان هفته های 1، 2 و 3 مشاهده شد. ، به ترتیب. کلسترول تام سرم، LDL، TGL (به جز HDL) گروه آزمایشی کلسترول پس از تجویز 8 میلی‌لیتر/کیلوگرم در روز و 10 میلی‌لیتر/کیلوگرم روغن نارگیل بکر به مدت 30 روز به‌طور معنی‌داری کمتر بود (01/0p<). نتایج نشان داد که 8 میلی‌لیتر/کیلوگرم در روز و 10 میلی‌لیتر/کیلوگرم CPVCO گلوکز و چربی خون را از طریق کلسترول تام، لیپوپروتئین با چگالی کم و تری گلیسیرید به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

VCO همچنین دارای فعالیت ضد میکروبی است. میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) اختلال در غشای سلولی و سیتوپلاسم سلول‌های در معرض 2 میلی‌گرم بر میلی‌لیتر اسید لوریک را نشان داد. 3 تغییرات در یکپارچگی غشای سلولی باکتریایی برای VCO و اسیدهای چرب انتخابی با استفاده از رنگ‌آمیزی زنده/مرده تأیید شد. 3

در حالی که روغن نارگیل ممکن است فوایدی برای سلامتی داشته باشد، محتوای چربی اشباع بالای آن به این معنی است که هنگام تولید محصولات غذایی جدید باید احتیاط کرد. انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که مصرف چربی اشباع شده را به 6 درصد یا کمتر از کل کالری روزانه محدود کنید.

عملکرد
روغن نارگیل را می توان تا 10 ماه در شرایط محیطی نگهداری کرد.2

پخت با روغن نارگیل به لطافت، رطوبت، و احساس صافی در دهان به محصولات نهایی کمک می کند و به عنوان یک تقویت کننده طعم مواد ترکیبی عمل می کند و در عین حال به طعم متمایز خود کمک می کند.

تولید تجاری
روش های مختلفی برای استخراج روغن نارگیل از گوشت نارگیل وجود دارد. با این حال، رایج ترین روش استخراج شامل استفاده از کوپرا یا گوشت نارگیل خشک و فشار دادن روغن است.

همچنین روش های زیادی برای استخراج آن از گوشت نارگیل تازه که معمولاً گوشت هسته نامیده می شود وجود دارد. VCO معمولاً با استفاده از فرآیند مرطوب استخراج می شود. از نظر تجاری، پرس های هیدرولیک معمولا برای حذف روغن نارگیل از هسته استفاده می شود. از اینجا، آن را در یک سانتریفیوژ قرار می دهند تا ذرات ناخواسته، رسوبات و آب را حذف کند. در نهایت می توان از روش تخمیر گوشت نارگیل برای استخراج آن استفاده کرد.

بیشتر بدانید: جهت خرید روغن نارگیل به یک ارائه دهنده معتبر مراجعه نمایید.

کاربرد
روغن نارگیل در تعدادی از کاربردها از جمله محصولات پخته شده، شیر خشک نوزادان، کاربردهای شکلات و بستنی و همچنین محصولات بهداشتی و زیبایی استفاده می شود. به عنوان یک ماده غذایی، اغلب به عنوان یک جایگزین چربی ترانس استفاده می شود، زیرا در دمای کمتر از 76 درجه فارنهایت (25 درجه سانتیگراد) جامد باقی می ماند. برای کاربردهای پخت، روغن نارگیل اغلب به عنوان جایگزین کره، گوشت خوک یا روغن استفاده می شود.

روغن نارگیل را می توان با جایگزینی 1:1 برای چربی ها در فرمول های پخت استفاده کرد.

هنگام استفاده از روغن نارگیل تصفیه نشده یا بکر، طعم و بوی نارگیل در محصولات پخته شده شما گنجانده می شود. روغن نارگیل تصفیه شده را می توان بدون ایجاد تغییر در طعم یا بو استفاده کرد.

مقررات FDA
روغن نارگیل GRAS است (به طور کلی ایمن شناخته می شود). مشتقات روغن نارگیل، مانند کره نارگیل، بسته به کاربردشان نیاز به بررسی دقیق بیشتری دارند. هنگام اعلام فواید روغن نارگیل برای سلامتی، باید احتیاط کرد، زیرا سازمان غذا و داروی آمریکا به طور معمول

ادعاهای سلامتی مربوط به روغن نارگیل

منابع
کریشنا جی.، راج جی.، باتناگار A.S.، کومار پی.، چاندراشکار پی. روغن نارگیل: شیمی، تولید و کاربردهای آن - بررسی. مجله نارگیل هندی. جولای 2010; 73 (3): 15-27..
Arumugam M., Raman M., Eagappan K. روغن نارگیل بکر فشرده سرد از نارگیل پرچرب یک روغن کاربردی پوسته می کند. مجله بین المللی داروسازی و علوم دارویی. 2016. 6 (16): 186-90.
شیلینگ M.، Matt L.، Rubin E.، Visitacion M.P.، Haller N.A.، Gray S.F.، Woolverton C.J. اثرات ضد میکروبی روغن نارگیل بکر و اسیدهای چرب با زنجیره متوسط ​​آن بر روی کلستریدیوم دیفیکول. مجله غذای دارویی. دسامبر 2013؛ 16 (12): 1079-85.
Bakerpedia. چربی | مواد پخت. https://bakerpedia.com/ingredients/fat/. دریافت شده در 16 آگوست 2017.

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی