روغن ها

ال لیزین و خواص آن+ خرید ال لیزین

oil Castor | چهارشنبه, ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱، ۰۴:۵۲ ب.ظ

اخبار
آیا EFA در جیره های شیردهی بر عملکرد کاشت و بستر تأثیر می گذارد؟
04 مه 2022
Farm Progress America، 4 مه 2022
04 مه 2022
گروه‌های Ag زمان بیشتری برای ارزیابی قانون SEC می‌خواهند
03 مه 2022
اکنون درخواست‌ها برای جایزه مبتکر موریسون سوئین در حال انجام است
03 مه 2022
Cloudfarms اپلیکیشنی را برای ردیابی خوک ها از بدو تولد تا پردازش راه اندازی می کند
03 مه 2022
Swine Science Online: منبعی برای متخصصان فعلی و آینده گوشت خوک
03 مه 2022
هیئت به مشتریان احتمالی در پرو در مورد گوشت خوک ایالات متحده آموزش می دهد
03 مه 2022
بررسی اثربخشی Bacillus spp را تایید می کند. سویه های پروبیوتیک
03 مه 2022
کمبود ال لیزین بر فرمولاسیون رژیم غذایی تأثیر می گذارد
NPBFeeder pigs.jpg
انتظار می رود کمبود حداقل برای چند ماه در سه ماهه اول سال 2022 ادامه یابد.
مایک توکاچ، جوئل دیروشی، جیسون وودورث، باب گودبند، جردن گبهارت، دانشگاه ایالتی کانزاس | 11 نوامبر 2021

تاکنون، اکثر تولیدکنندگان در مورد کمبود L-lysine که بر قیمت ها و در دسترس بودن تأثیر می گذارد، شنیده اند. انتظار می‌رود این کمبود حداقل برای چند ماه در سه ماهه اول سال 2022 ادامه یابد. قیمت‌های نقدی برای آنهایی که قرارداد ندارند دو یا سه برابر شده است. برای کسانی که قرارداد دارند، در دسترس بودن کاهش یافته است و بسیاری از تولیدکنندگان سعی می کنند ال-لیزین اضافی را در بازار آزاد پیدا کنند، که قیمت بسیار بالاتری دارد.

این چگونه بر فرمول رژیم غذایی تأثیر می گذارد؟ تولیدکنندگان باید با متخصص تغذیه خود همکاری کنند تا بهترین پاسخ را برای مزرعه خود تعیین کنند. به طور کلی، اکثر تولیدکنندگان نیاز به کاهش مصرف L-lysine دارند. چه به دلیل ناتوانی در به دست آوردن محصول و چه به دلیل بالا بودن هزینه، نتیجه نهایی کاهش استفاده یکسان است.

کاهش میزان ورود ال-لیزین منجر به افزایش گنجاندن منابع پروتئین دست نخورده، یعنی کنجاله سویا می شود. خروس‌های باردار و خوک‌هایی که در حال رشد هستند را می‌توان با سطوح بسیار پایین‌تری یا بدون L-lysine بدون کاهش عملکرد تغذیه کرد. دفع نیتروژن به دلیل پروتئین خام اضافی در جیره افزایش می یابد. با این حال، عملکرد خوک کاهش نخواهد یافت. با افزایش قیمت L-lysine، کنجاله سویا نسبت به استفاده از ترکیب معمولی اسیدهای آمینه با درجه خوراک که اغلب با L-lysine در رژیم غذایی (ال-ترئونین، ال-تریپتوفان، DL-متیونین) تکمیل می شود، گزینه ای ارزان تر می شود. و ال والین). با افزایش قیمت L-lysine تا زمانی که L-lysine تنها اسید آمینه مکمل باشد، این اسیدهای آمینه یک به یک قیمت خواهند داشت. در نهایت، اگر قیمت L-lysine به اندازه کافی بزرگ شود، با گنجاندن کنجاله سویا (یا سایر منابع پروتئینی) برای تامین تمام اسید آمینه مورد نیاز خوک، از رژیم غذایی نیز حذف خواهد شد.

مشاهده تصویر منبع

با این حال، برای خوک‌های مهدکودک و خروس‌های شیرده، رژیم‌های غذایی اغلب با حداکثر سطح کنجاله سویا فرموله می‌شوند. بنابراین، افزایش بیشتر کنجاله سویا در این رژیم ها گزینه ایده آلی نیست. جایگزینی کنجاله سویا با سایر منابع پروتئین دست نخورده مورد استفاده قرار می گیرد، اما ممکن است بسیار گران شود یا ممکن است رژیم غذایی حاوی پروتئین کل بیش از حد مطلوب باشد. بنابراین، تولیدکنندگان می‌خواهند L-lysine را که در دسترس دارند حفظ کنند تا مطمئن شوند که محصول کافی برای رژیم غذایی خوک‌های مهد کودک و خوک‌های شیرده دارند.

حداکثر میزان کنجاله سویا که باید تغذیه شود چقدر است؟ بالاترین میزان گنجاندن کنجاله سویا به وضعیت سلامت خوک ها و سایر عوامل بستگی دارد. با این حال، خوک های سالم می توانند سطوح قابل توجهی از کنجاله سویا را بدون مشکل در رژیم غذایی خود استفاده کنند. در خروس‌های باردار و بیشتر رژیم‌های غذایی خوک‌هایی که به پایان می‌رسند، نیاز به اسید آمینه را می‌توان در صورت نیاز به‌طور کامل از طریق غلات و کنجاله سویا تامین کرد. برای خروس‌های شیرده، ما ترجیح می‌دهیم میزان گنجاندن کنجاله سویا را به 30 درصد جیره محدود کنیم. هنگامی که بیش از 600 پوند در تن در جیره گنجانده شود، مصرف خوراک شروع به کاهش می کند. برای خوک‌های مهدکودک، این بستگی به مرحله رژیم غذایی و نحوه افزایش سطح کنجاله سویا دارد، زیرا خوک‌ها پس از از شیر گرفتن غذای خشک را تنظیم می‌کنند. با این حال، ما ترجیح می‌دهیم حداکثر نرخ ورود در اواخر مهدکودک (خوک‌های بالای 25 پوند وزن بدن) و رژیم‌های اولیه رشد را به حدود 34 درصد از رژیم غذایی محدود کنیم. سطوح کمتر کنجاله سویا در رژیم های غذایی قبل از 25 پوند وزن بدن استفاده می شود.

این مشکل تا کی ادامه خواهد داشت و در نهایت چه نتیجه ای خواهد داشت؟ در حال حاضر، هیچ کس نمی داند. شرکت های اسید آمینه می خواهند این مشکل را برای کاهش هزینه L-lysine حل کنند زیرا قیمت های L-lysine بالا استفاده از تمام اسیدهای آمینه با درجه خوراک را کاهش می دهد. فروش این اسیدهای آمینه برای سودآوری آنها مهم است و قیمت پایین L-lysine برای استفاده از سایر اسیدهای آمینه ضروری است.

تولیدکنندگان خوک و بنابراین کارخانه‌های تولید خوراک، با تغییرات رژیم غذایی که برای مقابله با کمبود L-lysine انجام می‌شود، به طور قابل‌توجهی از کنجاله سویا و ذرت کمتری استفاده خواهند کرد. اینکه آیا این تغییرات برای تغییر قیمت کنجاله سویا و ذرت کافی است یا خیر، باید دید.

نکات کلیدی در خانه شامل بررسی همه رژیم‌ها برای اطمینان از استفاده از L-lysine تا حد امکان اقتصادی و حفظ L-lysine موجود برای استفاده در رژیم‌های غذایی مهد کودک و شیردهی است.

منابع: مایک توکاچ، جوئل دیروشی، جیسون وودورث، باب گودبند، جردن گبهارت، دانشگاه ایالتی کانزاس، کهتنها مسئول اطلاعات ارائه شده هستند و به طور کامل مالک اطلاعات هستند. رسانه کسب و کار Informa و کلیه شرکت های تابعه آن مسئولیتی در قبال محتوای موجود در این دارایی اطلاعاتی ندارند.

منبع

https://www.nationalhogfarmer.com/news/l-lysine-shortage-impacts-diet-formulation

https://asemantejarat.com/category/products/

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی