روغن ها

اطلاعاتی درباره سوکرالوز

oil Castor | پنجشنبه, ۶ مرداد ۱۴۰۱، ۰۲:۵۵ ب.ظ


سوکرالوز
سوکرالوز
Sucralose.pngSucralose-3D-balls.png
عمومی
نام سیستماتیک 1,6-Dichloro-1,
6-دی دی اکسی-β-D- فروکتوفورانوزیل
-4-کلرو-4-دئوکسی-α-D-
گالاکتوپیرانوسید
نام های دیگر 1',4,6'-Trichlorogalactosucrose
تری کلروسوکروز E955
4,1',6'-Trichloro-4,1'
6'-تریدی اکسی گالاکتوسوکروز
TGS، Splenda
فرمول مولکولی C12H19Cl3O8
SMILES Cl[C@H]2[C@H](O[C@H]
(O[C@]1(O[C@@H]([C@@H]
(O)[C@@H]1O)CCl)CCl)[C@H]
(O)[C@H]2O)CO
جرم مولی جرم مولی::397.633514 گرم بر مول
ظاهر پودر کریستالی سفید
شماره CAS شماره CAS::56038-13-2

مشاهده تصویر منبع
خواص
چگالی و فاز چگالی:: 1.375 گرم در میلی لیتر، جامد
حلالیت در آب 283 گرم در لیتر (20 درجه سانتیگراد) آزادانه محلول در آب،
متانول و اتانول؛
کمی در اتیل حل می شود
استات

نقطه ذوب نقطه ذوب::125 درجه سانتی گراد
نقطه جوش نقطه جوش::669.4 درجه سانتی گراد
خطرات
برگه اطلاعات ایمنی مواد MSDS
خطرات اصلی هیچ اثر نامطلوبی انتظار نمی رود.
NFPA 704
NFPA 704 svg.png

110
نقطه اشتعال 358.659 درجه سانتی گراد
شماره RTECS LW5440140
ترکیبات مرتبط
شیرین کننده های مرتبط آسپارتام، استویا، ساخارین
به جز مواردی که در غیر این صورت ذکر شده است، داده ها برای آن ارائه می شود
مواد در حالت استاندارد خود (در دمای 25 درجه سانتیگراد، 100 کیلو پاسکال)
سلب مسئولیت و مراجع
سوکرالوز یک شیرین کننده مصنوعی است که از ساکارز تهیه می شود. این ترکیب که حدود ششصد برابر شیرین‌تر از شکر معمولی است و توسط FDA بی‌خطر تلقی می‌شود، اغلب برای کسانی که به دنبال شیرین‌کننده‌های کم کالری هستند استفاده می‌شود. سوکرالوز که از نظر تجاری به عنوان Splenda قابل تشخیص است، بدون تجزیه متابولیزه می شود. این بدان معناست که بدن از مصرف آن کالری یا انرژی دریافت نمی کند. همچنین تقریباً در تمام دماها بسیار پایدار است و برای پخت بی خطر است. Splenda را می توان در هر سوپرمارکت بزرگ پیدا کرد و چندین سال است که یک محصول محبوب است. 

 

سوکرالوز از نظر ظاهری شبیه به این قند گرانول است.
سوکرالوز که از مولکول‌های ساکارز سنتز می‌شود، ششصد برابر شیرین‌تر از شکر، چهار برابر شیرین‌تر از آسپارتام و حدود دو برابر شیرین‌تر از ساخارین است. به صورت پودر کریستالی سفید تولید می شود که بسیار پایدار است. با نقطه جوش 669.431 درجه سانتی گراد در 760 میلی متر جیوه و نقطه اشتعال 358.659 درجه سانتی گراد، می توان آن را با خیال راحت در هر دمای عملی استفاده کرد. در این دماها، سوکرالوز شیرینی خود را حفظ می کند.  خاصیت سوکرالوز که واقعاً آن را از ساکارز متمایز می کند این است که هنگام مصرف، متابولیسم های انسانی سوکرالوز را به عنوان یک کربوهیدرات شناسایی نمی کند و به نوبه خود هیچ کالری دریافت نمی کند. [3] این ترکیب تغییر یافته است بنابراین بدون تغییر و متابولیسم از سیستم گوارش عبور می کند. این همچنین به این معنی است که سوکرالوز به بدن انرژی نمی دهد، مانند شکر، زمانی که مصرف می شود. سوکرالوز هیچ تاثیری بر سطح گلوکز یا انسولین ندارد، یک جایگزین مناسب برای دیابت است.

سنتز
سوکرالوز یک ترکیب پیچیده است و درک سنتز سوکرالوز برای غیر شیمیدان ها کاملاً یک وظیفه است. بر اساس پتنتی که در 28 ژوئن 2006 توسط Fei Wang، Haibing He، Xin Yang، Yongzhu Yu و Zhisong Fan ارائه شد، یکی از روش های سنتز سوکرالوز را می توان به شرح زیر خلاصه کرد. در چکیده ثبت اختراع شماره 7884203 آمده است:

یک روش بهبود عملکرد سنتز سوکرالوز، معرف آزو را به عنوان کاتالیزور، اسید استیک را به عنوان معرف اسیله کننده می گیرد و قند نیشکر را تحت محلول مناسب به قند-6-استات سنتز می کند. سپس قند-6-استات و معرف کلردار مناسب به سوکرالوز-6-استات تحت حلال قطبی غیر پروتون با TCA به عنوان کاتالیزور سنتز می شوند. در نهایت، الکلیز سوکرالوز-6-استات در سیستم KOH/متانول کامل می شود و سپس سوکرالوز محصول سنتز می شود. با مزایای شرایط واکنش ملایم، گزینش پذیری بالا، نرخ بازده بالا و عملیات کوتاه و غیره، اختراع مستعد تولید صنعتی است. ”
به عبارت ساده، این نشان می دهد که سوکرالوز از ساکارز مشتق شده است. از طریق استخراج به دست می آید و از طریق تبلور خالص می شود.

منبع

https://asemantejarat.com/%d8%b3%d9%88%da%a9%d8%b1%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%b2/

http://creationwiki.org/Sucralose

  • oil Castor

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی