اشکال رنک کارامل+ خرید رنگ کارامل
کارامل
رنگ کاراملی یک رنگ قهوه ای طلایی (عسلی یا کهربایی) تا رنگ قهوه ای تیره تقریبا سیاه (قهوه ای یا کولا) است. همیشه به صورت مایع یا پودری محلول در آب است و با حرارت دادن کنترل شده کربوهیدرات های درجه غذایی با یا بدون کاتالیزورهای شیمیایی اضافه شده تهیه می شود. تهیه رنگ کاراملی از زمان ظهور آتش در آشپزی خانگی مرسوم بوده است. آماده سازی تجاری در اروپا از اواسط دهه 1800 آغاز شد. رنگ کارامل احتمالاً نشان دهنده حدود 90٪ از تمام افزودنی های رنگی است که امروزه در سراسر جهان استفاده می شود - 70٪ از آن به صنعت نوشیدنی اختصاص دارد.
کمیته مشترک تخصصی افزودنیهای غذایی (WHO)، خواص شیمیایی رنگ کارامل را مطالعه کرد و چهار (4) کلاس را بسته به بار خالص یونی و واکنشدهندههای مورد استفاده در آمادهسازی ایجاد کرد:
استفاده از واکنش دهنده های شارژ کلاس
I - بدون ترکیبات آمونیوم یا سولفیت مشروبات الکلی مقطر، دسرها، مخلوط ادویه جات
II - ترکیبات سولفیتی لیکورها
III + ترکیبات آمونیوم محصولات پخته شده، آبجو، ماست
IV - ترکیبات آمونیوم و سولفیت، نوشابه، غذاهای حیوانات خانگی، سوپ
کاربرد باید با بار یونی محصول مورد نظر (در pH نهایی آن) مطابقت داشته باشد. ناسازگاری منجر به لخته سازی/ بارش می شود. رنگ کاراملی در چندین رنگ - به صورت مایع یا پودر - و در تعدادی غلظت موجود است. همه محلول در آب هستند و در سطوح استفاده بالا طعم شکر سوخته را به شما می دهند. تمام رنگ های کاراملی را می توان تأیید کوشر و حلال کرد.
شرکت بازرگانی آسمان تجارت رنگ کارامل را با قیمتی مناسب ارائه می دهد.
منبع
https://www.colormaker.com/natural-ingredients_caramel
- ۰۱/۰۱/۱۳