روغن ها

استفاده از زانتان گام

oil Castor | يكشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۱۳ ق.ظ


 زانتان گام برای چیست؟
آدامس زانتان یا فقط زانتان عنصر بسیار متنوع است و بسیاری از استفاده از هر دو در مدرن و سنتی پخت و پز. این نیز بسیار آسان برای استفاده و کار با. آدامس زانتان بزرگ برای مایعات ضخیم شدن است, به خصوص در مقادیر کم, به آنها را تبدیل به سس ومزه. همچنین می تواند مورد استفاده برای ایجاد فوم نور و کف. آدامس زانتان بسیار عالی است که مورد استفاده برای تثبیت امولسیون و یا به حالت تعلیق ذرات در مایعات و در نگه داشتن پوره از جدا بسیار موثر است.

آدامس زانتان دارای عطر و طعم بسیار خنثی پس از آن به خوبی مخلوط با غذاهای بدون پوشش عطر و طعم خود را. این فراهم می کند یک mouthfeel بهبود یافته برای بسیاری از آماده سازی ، کمی ضخیم شدن یک مایع شبیه به چگونه به طور سنتی کاهش یک مایع می کند. زانتان همچنین می افزاید: یک بافت مطلوب است که چربی معمولا کمک, و آن را در آماده سازی کم چرب ایده آل.

آدامس زانتان فاقد گلوتن است و اغلب به عنوان یک جایگزین در پخت و ضخیم شدن استفاده می شود. همچنین کمک می کند تا محصولات پخته شده برای حفظ رطوبت بیشتر از آنها در غیر این صورت داشته باشد. هنگامی که مخلوط به خمیر یا آدامس زانتان تمپورا چسبیده خوب اجازه می دهد خمیر به چوب به راحتی به مواد غذایی می افزاید. همچنین ، آدامس زانتان خواص خود را از دست نمی دهد زمانی که مایکروویو.

 

آدامس زانتان چیست؟
آدامس زانتان از طریق تخمیر گلوکز با باکتری های موجود در کلم شناخته شده به عنوان Campesteris زانتوموناس تولید می شود. به طور معمول به عنوان یک پودر سفید می آید.

چگونه زانتان شما اضافه کردن به یک مایع?بالا 
فوم زغال اخته در نوشیدنی و کوکتل
این می تواند هیدرات و پراکنده در هر درجه حرارت ، و این کار را به سرعت ، و آن را یکی از معدود مواد تشکیل دهنده شما می توانید به آرامی اضافه کنید و فورا نتیجه را ببینید. آدامس زانتان دارای عطر و طعم بسیار خنثی پس از آن به خوبی مخلوط با غذاهای بدون پوشش طعم و مزه خود.

برای اضافه کردن آدامس زانتان آن را بر روی مایع نم نم و سپس مخلوط یا ماهوت پاک کن زدن. این تا زمانی که به طور کامل ترکیب شود ، من ترجیح می دهم در اغلب موارد از مخلوط کن غوطه.استفاده کنم. شما همچنین می توانید پراکندگی آدامس زانتان را با اولین مخلوط کردن آن با شکر ، و سپس اضافه کردن آن به مایع بهبود بخشد. این شبیه به ساخت دوغاب از آرد و آب سرد قبل از اضافه کردن آن به استفاده نا مشروع برای جلوگیری از انباشت است. تا زمانی که آن به اندازه کافی در مایع برای درصد قند به پایین پراکنده شده است شکر آدامس زانتان از مرطوب جلوگیری می کند.

آدامس زانتان تقریبا در مایع هر درجه حرارت کار خواهد کرد. با این حال ، اگر مایع بسیار شیرین باشد ، می تواند مرطوب کننده باشد. به طور معمول ، اگر قند کمتر از 55٪ تا 60٪ باشد ، خوب کار خواهد کرد.

چقدر آدامس زانتان به استفاده از?بالا 
مقدار آدامس زانتان استفاده می شود در روش شما با استفاده از آن برای بستگی دارد.

مقدار زانتان برای ضخیم شدن
به عنوان یک عامل ضخیم شدن مقدار آدامس زانتان شما استفاده خواهد شد بستگی به ضخامت مایع می خواهید. به طور کلی ، شما یک نسبت وزن 0.1 ٪ برای ضخیم شدن نور تا نسبت 1.0 ٪ برای سس بسیار ضخیم استفاده کنید. هر چند ، اضافه کردن آدامس زانتان بیش از حد می تواند منجر به بافت و mouthfeel شبیه مخاط هشدار داده می شود.

مقدار زانتان استفاده می شود تا فوم
به فوم آدامس زانتان نسبت بین 0.2% و 0.8% به طور معمول استفاده می شود. آدامس زانتان بیشتر شما با استفاده از بزرگتر حباب است که می تواند رخ دهد و متراکم تر فوم خواهد بود.

مقدار زانتان برای ایجاد حباب
برای حباب ، شبیه حباب های صابون ، یک نسبت معمول 0.1 ٪ به 0.4 ٪ آدامس زانتان و 0.2 ٪ به 2.0 ٪ Versawhip یا پودر سفید تخم مرغ است.

مقدار زانتان برای استفاده در امولسیون
هنگامی که ساخت یک امولسیون, آدامس زانتان بیشتر به شما اضافه, قوی تر امولسیون خواهد بود. با این حال ، آن را نیز به امولسیون ، که ممکن است یا ممکن است مطلوب ضخیم شدن. برای شروع اتصال یک امولسیون نسبت حدود 0.1٪ می تواند مورد استفاده قرار گیرد. اگر شما می خواهید به هم ضخیم شدن امولسیون شما می توانید به حدود 0.7 درصد از آدامس زانتان اضافه کنید.
توجه: ببینید که چگونه برای اندازه گیری مواد مدرن برای اطلاعات بیشتر در مورد نسبت.
چگونه به ضخیم شدن با GumTop زانتان 
یکی از کاربردهای اولیه آدامس زانتان به مایعات ضخیم است. این می تواند طیف وسیعی از ضخیم شدن بسیار جزئی به ایجاد شربت بسیار ضخیم بسته به مواد دیگر و مقدار آدامس زانتان استفاده می شود.

مایعات ضخیم با آدامس زانتان را در چند خواص خوب. بافت مایع طول می کشد در یک" چسبنده " احساس, شبیه به کاهش سس مایع یا چرب. این کمک می کند تا افزایش عطر و طعم مایع و همچنین کمک به آن را به چوب و کت مواد غذایی.

سو رجوع مارچوبه با ترکیه
یکی دیگر از مزایای ضخیم شدن با آدامس زانتان این است که آن را تا حد زیادی افزایش می دهد تعلیق ذرات. این به این معنی اگر شما از گیاهان و ادویه جات ترشی جات و یا موارد دیگر در این مایع سپس افزودن صمغ زانتان کمک خواهد کرد که نگه داشتن آنها را در تعلیق به جای حل و فصل به پایین یا رو به افزایش به بالا. این باعث می شود آن را ایده آل برای برگزاری سرکه بریزید با هم و یا نگه داشتن پوره از جدا استفاده کنید.

هنگامی که به عنوان یک ضخیم کننده در دوزهای پایین استفاده می شود ، آدامس زانتان یک ژل ضعیف با ویسکوزیته بالا تولید می کند. این ژل همچنین تیکسوتروپیک یا برشی نازک شدن با پور توانایی بالا خواهد بود. این به این معنی که زمانی که ژل در حالت استراحت است آن را حفظ شکل آن اما زمانی که هم زده و یا مخلوط آن شروع به جریان دوباره به عنوان یک مایع و سپس بازنشانی یک بار تحریک متوقف می شود.

ضخیم شدن با آدامس زانتان بسیار آسان است ، به سادگی آدامس زانتان را به مایع که می خواهید ضخیم شود ، مخلوط کنید. مایع بسیار سریع ضخیم می شود.

برای سس ضخیم تر که نشسته اند شما می توانید هم بزنید و یا ماهوت پاک کن زدن آنها را به طور خلاصه به آنها جریان بهتر. هنگامی که آنها اندود شده اند تا زمانی که آنها به بیش از حد بالا از درجه حرارت گرم نشده آنها ویسکوزیته قبلی خود را بازیابند.

 

See the source image

بیشتر مایعات ضخیم شده برای یک یا دو روز در یخچال نگهداری می شوند.

نسبت استاندارد 0.1٪ به 0.3٪ برای سس های نازک و 0.3 ٪ به 1 ٪ برای سس های ضخیم است. بالاتر از مقدار آدامس زانتان استفاده می شود ضخیم تر سس خواهد بود. مراقب باشید هر چند به دلیل آدامس زانتان می توانید شروع به در یک mouthfeel عجیب و غریب در درصد بالاتر.

نمونه هایی از ضخیم شدن با آدامس زانتان
ماهی تن خشکیده با رغبت ترشی گلابی و سس لهجه آسیایی Sideseared مربع ماهی تن دستور العمل کشیده گوشت خوک آناناس گوشت خوک salsapulled با دستور آناناس تند ترشی توت فرنگی زانتم وابسته به بلسان syrupXanthan آدامس وابسته به بلسان سرکه دستور شربت
مشاهده بیشتر صمغ زانتان ضخامت دستور خواندن راهنمای من به مدرن ضخیم شدن برای یادگیری در مورد ضخامت کلی و یا چگونه برای اندازه گیری مدرن مواد تشکیل دهنده برای کسب اطلاعات بیشتر در نسبت.
چگونه می توان یک Foamtop زانتان 
از آنجا که آدامس زانتان غلیظ مایعات آنها به راحتی می توانید دام حباب های هوا و تثبیت فوم. اولین گام برای فوم آدامس زانتان از یک مایع به ضخیم شدن مایع با آدامس زانتان با مخلوط کردن در آدامس زانتان با استفاده از غوطه.و یا مخلوط کن ایستاده است.

هنگامی که آن را به طور مساوی پراکنده شما نیاز به معرفی هوا به مایع. این می تواند از طریق شلاق ، ترکیب و یا با استفاده از سیفون شلاق انجام می شود. به طور معمول >سیفون شلاق کارآمد ترین راه برای ایجاد یک فوم است.

برای استفاده از سیفون شلاق مایع ضخیم به سیفون شلاق و مهر و موم آن محل. سپس سیفون را شارژ کنید و فوم را رها کنید. اگر چه آنها کمی محکم تر زمانی که سرد فوم آدامس زانتان گرم یا سرد استفاده می شود. آنها به طور معمول نور فوم و کف.

یکی دیگر از راه های جالب برای ایجاد فوم آدامس زانتان از طریق استفاده از بابلر آکواریوم است. این حباب های بزرگ و یکنواخت را ایجاد می کند ، شبیه حباب های صابون است که می تواند کیفیت غریب را به بسیاری از ظروف اضافه کند. برای این آماده سازی آن است که به طور معمول با versawhip ترکیب شده است.

نسبت استاندارد 0.2٪ به 0.8٪ برای فوم آدامس زانتان است. آدامس زانتان بیشتر استفاده می شود ، ضخیم تر فوم حاصل خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید زانتان گام به اینجا مراجعه کنید.

نمونه هایی از ایجاد فوم با آدامس زانتان
لیمونادلموناد فوم زغال اخته با کف زغال اخته انبه آگار فوم ژل مایع 2Mango فوم تریاکی Froth2chicken دستور العمل با تری یاکی فوم
مشاهده بیشتر صمغ زانتان فوم دستور خواندن راهنمای من به مدرن فوم برای یادگیری در مورد فوم در کل و یا چگونه برای اندازه گیری مدرن مواد تشکیل دهنده برای کسب اطلاعات بیشتر در نسبت.
چگونه برای ایجاد یک امولسیون آدامس زانتان 
از آنجا که آدامس زانتان غلیظ مایعات آن را نیز کمک می کند تا ایجاد امولسیون با ثبات تر. این را می توان مورد استفاده قرار گیرد برای برگزاری سرکه بریزید سنتی با هم, ایجاد سرکه بریزید جدید با استفاده از پوره, و یا به استفاده از روغن بسیار کمتر از شما معمولا.

تقویت امولسیون با آدامس زانتان بسیار آسان است. اول ایجاد امولسیون مثل شما معمولا. سپس در خرج کردن آدامس زانتان مخلوط. این مایع کمی ضخیم و کمک به نگه امولسیون برای مدت زمان بسیار طولانی. برای امولسیون حتی قوی تر شما می توانید برخی از لسیتین سویا در نسبت 0.1% به 0.5% اضافه کنید.

منبع:

https://www.amazingfoodmadeeasy.com/info/modernist-ingredients/more/xanthan-gum

 

  • oil Castor

نظرات  (۱)

سایت شما عالی هستش

امیدوارم موفق باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی