اسانس انبه چه ویتامین هایی دارد
اسانس انبه خواص بسیاری دارد
سرشار از فیبر, ویتامین ها و مواد معدنی, خوردن انبه دارای مزایای بسیاری. کشف چقدر شمارش نسبت به 5 روز خود را و اینکه آیا تازه یا خشک شده بهتر است.
این میوه های گرمسیری طراوت است, آبدار و خوشمزه, و مانند بسیاری از میوه, آن است برخی از مزایای تغذیه ای بزرگ. در ادامه به کشف چرا انبه خیلی خوب برای شما است و اینکه آیا تازه یا خشک شده بهتر است.
انبه چیست؟
انبه ها میوه های سنگی گرمسیری ، چاق و چله و بیضی شکل و در مورد اندازه یک گریپ فروت هستند. آنها غیر قابل خوردن پوست است که در محدوده رنگ از زرد به سبز از طریق به قرمز-سبز بسته به تنوع در حالی که در داخل یک نرم خوراکی گوشت زرد و سخت و غیر قابل خوردن سنگ.
انبه تنها در آب و هوای گرم رشد می کنند. آنها بومی جنوب آسیا هستند ، اما آنها در حال حاضر در کشورهای دیگر از جمله ایالات متحده ، مکزیک و کارائیب رشد کرده است.
انواع مختلفی از جمله کنت و Keitt که معمولا در سوپر مارکت ها بریتانیا دیده می شود وجود دارد.
مزایای تغذیه ای انبه
انبه و کم کالری میوه که سرشار از فیبر و منبع بسیار خوبی از ویتامین های A و C. همچنین شامل فولات و B6 و آهن و کلسیم و روی و ویتامین E. انبه منبع خوبی از آنتی اکسیدان حاوی برخی مواد شیمیایی گیاهی مانند gallotannins و mangiferin که مورد مطالعه قرار گرفته است برای خود مزایای بهداشت و درمان.
فقط 80g از انبه (2 ایکس 2 برش اینچ) شمارش به عنوان یکی از خود را پنج در روز. این یک بخش کالری 53 ، 11 گرم قند طبیعی و بیش از 2 گرم فیبر را فراهم می کند.
آیا اسانس انبه برای هضم خوب است ؟
وجود دارد یک مطالعه آزمایشی در سال 2018 که در آن افراد با یبوست مزمن بودند و هر یک با توجه انبه بیش از 4 هفته دوره و نتایج نشان داد که کسانی که خوردن انبه شاهد بهبود قابل توجهی در علائم یبوست, در بخشی به دلیل محتوای فیبر اما به طور بالقوه از دیگر انبه-ترکیبات خاص ، جالب توجه است ، برگ درخت انبه مورد مطالعه قرار گرفته و به لطف عصاره های گیاهی آن ، فعالیت ضد اسهالی بالقوه را ارائه می دهد.
یک مطالعه قبلی توسط مجله تغذیه همچنین دریافتند که موش هایی که تا به حال با چربی بالا, رژیم غذایی ناشی از چاقی به حال بهبود فلور روده پس از اضافه کردن انبه به رژیم غذایی خود را. باز هم ، این بخشی به دلیل محتوای فیبر بالای انبه بود.
بسیاری از فیتوکمیکال های میوه در پوست هستند و همان درست است برای انبه است. یک مطالعه 2012 به پوست انبه نگاه کرد و نتیجه گرفت که ممکن است در جلوگیری از چاقی نقش داشته باشد.
اسانس انبه را فیتوکمیکال ها نیز خود را مورد مطالعه قرار gastroprotective, اثرات, ارائه هر دو ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خواص به سیستم گوارشی و حتی ممکن است کمک به کاهش التهاب در شرایط مانند کولیت اولسراتیو.
کاد با سالاد خیار ، انبه و گوجه فرنگی
می توانید انبه کمک به حفظ پوست سالم & مو?
انبه حاوی سطح خوبی از هر دو ویتامین A و C.
ویتامین C در شکل گیری کلاژن – پروتئین است که قابلیت ارتجاعی پوست را فراهم می کند درگیر است. ویتامین C یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان ها, بازی یک نقش حفاظتی در برابر آسیب های محیطی; کمبود ویتامین C می تواند بر بهبود زخم و افزایش خطوط ریز و چین و چروک. ما مو نیز نیاز به ویتامین C برای تولید کلاژن و همچنین برای کمک به جذب آهن یک ماده معدنی مهم مورد نیاز برای رشد مو است.
تمام سلول ها نیاز به ویتامین A برای رشد از جمله پوست و مو – و برخی از مطالعات نشان می دهد که آن را ممکن است ارائه پتانسیل اثرات محافظتی در برابر نشانه هایی از پیری است. یکی از نقش های کلیدی ویتامین A در سلامت مو و پوست دخالت آن در تولید سبوم ماده چرب است که مرطوب پوست و پوست سر ما است.
آیا اسانس انبه برای قلب خوب است ؟
یک مطالعه حیوانی در 2016 پیشنهاد کرد که یکی از مواد مغذی گیاهی در انبه ، منگیفرین ، مزایای محافظ قلب را از جمله کاهش التهاب ارائه دهد.
خوردن یک رژیم غذایی متعادل و متنوع است که شامل پنج بخش از سبزیجات و میوه جات, مانند انبه, می تواند کمک به حفظ قلب خود را سالم.
انبه به عنوان سالم به عنوان انبه تازه خشک شده است ؟
انبه خشک ممکن است یک جایگزین مناسب برای تازه انبه اما از آن است که به طور قابل توجهی بالاتر از قند و کالری بسته بندی بیش از 300 کالری در هر 80g بخش (در مقایسه با 53 کالری در 80 گرم از تازه انبه) و بیش از چهار برابر مقدار شکر در 63g 80 گرم در هر بخش. انبه خشک دارای سطح فیبر خوب, در 12g در هر وعده, اما هنوز هم ارزش تماشای اندازه بخش خود را و امید بستن برای انبه تازه که در آن ممکن.
چگونه برای رسیدن و ذخیره انبه
انبه نباید در یخچال قرار داده تا زمانی که آنها آماده هستند تا به سادگی میوه نارس در دمای اتاق برای چند روز و یا شما می توانید آنها را در یک کیسه کاغذی برای سرعت بخشیدن به روند. به محض این که آنها رسیده, ذخیره در یخچال تا پنج روز. به منظور بگویید اگر آن رسیده است ، فقط به آرامی آن را فشار -- باید آن را احساس نرم و شما ممکن است قادر به بوی عطر و بوی شیرین از ساقه -- پایان میوه.
استفاده از اسانس انبه برای سلامتی شما بسیار نافع است.
منبع:
https://esance.ir/%d8%a7%d8%b3%d8%a7%d9%86%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%a8%d9%87/
- ۰۰/۰۲/۱۴